Beest@work

Betreden op eigen risico

Werknemers die om professionele redenen bij mensen over de vloer komen, komen vaak in aanraking met honden. Niet alle honden reageren even goed op de aanwezigheid van een vreemde in huis en al helemaal niet als er gesprekken gevoerd worden waar de cliënt emotioneel op reageert. Vaak kan een huisdier hier vreemd op reageren, waardoor je je als ‘indringer’ bedreigd kan voelen en verkeerd gaat handelen, met alle mogelijke gevolgen vandien.

Wij leren jou of je werknemers het wezen van een hond beter kennen. In onze workshop komt het gedrag en de lichaamstaal van de hond aan bod. Bv.: Wat wil een hond als hij blaft?

Behalve het begrijpen van de hond, focussen we ons in de workshop ook op concrete tips. Wat moet ik doen als een hond komt snuffelen? Moet ik een hond aaien als zijn baasje dat vraagt? Mag ik de eigenaar vragen om zijn hond in een andere ruimte onder te brengen tijdens een bezoek?

De workshop bestaat uit een theoretisch en praktisch gedeelte. Het praktische gedeelte helpt ons om nog dieper in te gaan op bepaalde technieken nodig voor de omgang met honden. Het kan ook helpen om zich beter op zijn gemak te voelen in de aanwezigheid van een hond.

Deze workshop van 150 minuten is geschikt voor werknemers uit allerlei branches en wordt aangeboden voor een minimum van 10 en een maximum van 15 deelnemers. De opleiding kunnen wij aanbieden in onze gebouwen te Antwerpen, maar wij komen ook ter plaatse in jouw bedrijf of organisatie. De opleiding wordt verzorgd voor €75 per deelnemer.

Voor bijkomende informatie of een vrijblijvende offerte, kan je altijd met ons contact opnemen.

Duur

150 minuten

Aantal personen

Min. 10 – max. 15

Prijs

€75 / pp.

Alle diensten van Het Stadsbeest